butthurtnoona: (Default)
[personal profile] butthurtnoona
In case there are some Indonesian who still didn't know that we (some friends and I) are creating a new subbing community for JUMP in Bahasa Indonesia.
Please welcome [livejournal.com profile] ultrasubspower /throws confetti/

Our first release is JUMQ and the post is currently open. We are working on the next project right now. Please join and support us!

PS : If you are not Indonesian but knows Bahasa or have understanding in it, feel free to join as well XD

Date: 2015-05-17 07:22 am (UTC)
From: [identity profile] mbee0805.livejournal.com
Yay i've join your (and all the other admin) community already :D
Im so happy that finally there's an indonesian subbing community ^^
Gambaree momo-chan ^^

Date: 2015-05-17 07:31 am (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
Yeay thank you for joining. hope we can be a bit active with this new community. Ganbarimasu, thank you 💕

Date: 2015-05-17 10:36 am (UTC)
From: [identity profile] candywalla.livejournal.com
i don't understand a word in your language but still, congratulations in your new comm! wish you lots of luck and fun with the projects :3

Date: 2015-05-17 11:28 am (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
aww candy, thank you so much /hug you/ <3
I wish you the same with your communities <3

Date: 2015-05-17 03:52 pm (UTC)
ext_1934874: (Default)
From: [identity profile] galuhdayinta.livejournal.com

wanjir, bee_ichigo orang indonesia? XD selamat atas kelahiran komunitasnya yaa~ ❤ keep supporting HSJ ❤ kalo bisa ajarin trik-trik biar paham bahasa jepang gitu~ (≧∇≦)/

Date: 2015-05-17 09:33 pm (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
Iya ... masak gak keliatan kalo orang indo /plak
Makasih ya... saia bukan translator jadi gk tau juga gimana. Belajar jepang lewat drama, anime doang :')
Edited Date: 2015-05-17 09:36 pm (UTC)

Date: 2015-05-18 08:43 am (UTC)
From: [identity profile] ichii-yuuki90.livejournal.com

wahh bisa ni jd translator aku jurusan  bahasa jepang mw ngsub ga tau caranya..

Date: 2015-05-18 09:53 am (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
Kalo berminat jadi translator bisa kok. komen aja disini, nanti kita proses :) http://ultrasubspower.livejournal.com/685.html

Date: 2015-05-30 04:06 am (UTC)
From: [identity profile] rafaelayis.livejournal.com

Mau join grup hsj_indonesia sama ultrasubppwer kok gabisa bisa ya? Apa saya tidak termasuk dalam kriteria?

Edited Date: 2015-05-30 04:07 am (UTC)

Date: 2015-05-30 04:15 am (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
halo, kalo hsj_indo aku gak tau karena emang bukan modnya
aku liat kamu belum join di ultrasubspower, ato aku yang kelewatan. coba tulis komen lagi nanti diproses :)
jangan lupa klik join lagi :)
Edited Date: 2015-05-30 04:15 am (UTC)

Date: 2015-05-30 04:38 pm (UTC)
From: [identity profile] rafaelayis.livejournal.com

-.- perasaan udah deh
Nih sekarang udah lalala~

Edited Date: 2015-05-30 04:38 pm (UTC)

Date: 2015-05-30 06:23 pm (UTC)
From: [identity profile] bee-ichigo.livejournal.com
coba deh kamu baca lagi post ini dari awal sampai akhir http://ultrasubspower.livejournal.com/303.html

kamu pasti tau apa yang kurang dari aplikasi kamu. Soalnya kamu masih belum ngelakuin step yang penting buat bisa diterima.

makasih ~

Date: 2015-05-31 03:39 am (UTC)
From: [identity profile] rafaelayis.livejournal.com

Kurang introducing? Sekarang udah, silahkan dicek, apa masih ada yg lain lagi?

Date: 2015-05-31 10:37 pm (UTC)

Profile

butthurtnoona: (Default)
butthurtnoona

June 2017

S M T W T F S
     123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Jul. 25th, 2017 08:34 pm
Powered by Dreamwidth Studios